donderdag 8 februari 2007

Lord of the RATS

Na Wanaka hele mooie tour gehad over de Crown Range! Pittige Klim en 15km afdaling. Top! Vond Queenstown niet echt interessant, te touristisch. Daar dus maar een nachtje gebleven. Volgende dag met een soort pakjesboot over het meer gevaren! Was erg mooie trip. Lange gravel road naar de Mavora Lakes wat een major Lord of the Rings scene location was. (sorry voor all the english, ik praat niks anders). Het is hier erg afgelegen. Mooiste weg tot nu toe denk ik, mede omdat er totaal geen verkeer was en echt in de bergen. Bij de Mavora Lakes een wat mindere nacht gehad, de sandflies tikken op de tent, lijkt net of het regent. Er is hier en echte rattenplaag, afgelopen nacht heeft een muis/rat een gat in mn tent geknaagd......... Ik schrok me dood toen ik een dier door mn tent zag springen! Gelukkig gefixt met een tent repair kit vandaag. De gravel naar Te Anau was erg slecht, ze hadden de dag ervoor net een nieuwe laag aangebracht. Driften van de ene naar de andere kant van de weg! Gelukkig nog steeds geen lekke band. Backpacker waar ik nu ben is erg gezellig, rustig en superaardige hosts... Denk dat ik toch naar de Milford Sound ga fietsen al is de weg erg zwaar en de 2.5km lange Homer tunnel erg gevaarlijk. Hangt een beetje van het weer af, het begint net te regenen.... Ben benieuwd hoe het met jullie allemaal is in NL...

5 opmerkingen:

  1. ieeeeek ratten gatver, wel stoer hoor van je! Foto's zien er super uit! Het is hier in A'dam koud, we hebben een nieuwe regering, er is weer eens een weer alarm afgekondigd (voor een beetje sneeuw tssss). Wanneer komt er weer een verslagje van our special reporter?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wist je dat je rat heel lekker kan roerbakken,smaakt net zo als hond.
    Beetje groente d'r bij en wat rijst,
    een toppertje.Hier geen weeralarm prachtig mooi strand weer,dus ik ga straks lekker surfen met Binnûh.
    het gaat je goed jongen en niet vergeten goed te genieten.

    daBollûh

    BeantwoordenVerwijderen
  3. beste bas, kijk dat begint er echt op te lijken: ipv stewardessen ratten in de tent. Ga je niet veel te snel; of wil je twee keer rond? Al bordjes : european graphic designer wanted!!! gezien? super gevoel moet dat zijn. laatste kwinkslag van fresco: orthomontist!
    kaken op elkaar in die tunnel: er schijnt altijd licht te zijn ergens. groeten van ons allen. bert

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Bas, wat een verhaal, gillen die rat bah! En dan nog als dank een gat achterlaten!!
    Mooie foto´s trouwens en een mooi verhaal van bert of was het ernie??!!
    geniet ze, kiek uut, lekker geen last van weeralarmen enzo. fijne tijd, groeten heleen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha die Bas. wat een verhaal over die rat, getver. En dan nog een gat achterlaten!!!
    Mooie foto´s en mooi verhaal van ernie of was het bert!!??
    Geniet ze, kiek uut en nog een fijne tijd.

    groeten Heleen.

    BeantwoordenVerwijderen