maandag 7 december 2009

Lekke band en lekker verbrand

Zo... na een goede reis hebben we een dagtripje gemaakt naar Kuala Lumpur in een overvolle trein zodat we in ieder geval op de foto konden met de Petronas Towers. Het hotel in Klang was prima, maar de stad erg smerig, Jan Symon heeft zeker 3 ratten zien lopen waarvan een over het terras waar we de avondmaaltijd nuttigden! Maar verder niet ziek geworden. Ontbijten met mie en rijst is even wennen maar we snacken het wel weg want de energie is hard nodig voor het fietsen.

We hebben nu twee etappes gereden waarvan de eerste met een lekke band van Bas. Na slechts 50km had een stukje metaal zin om zijn band te doorboren! Goed begin dus, maar snel gefixt. Eerste rit naar Sekinchan (vergeef ons het spellen) ging prima. Harbour view Hotel daar was prima en een tourtje gemaakt langs de haven met erg mooie vissersbootjes.

Vandaag was het fietsen pittig, 110km de continu brandende zon op ons dak! Zijn nu best wel uitgeput en goed rood ondanks de zonnebrand. Net lekker gegeten in een chinees restaurant en morgen naar Pangkor Island waar we gaan chillen op een zandstrandje!



Petronas Towers, Koala Lumpoer


 Typisch huisje langs de palmplantages
Wrakhout

10 opmerkingen:

  1. Eej, ziet er allemaal prima uit; je had ook "lijst met latten" kunnen eten; jamrr van de lekke band. Komt het andstrandje niet wat te vroeg : FF doorfietsen!!!!haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed begin mensen
    Inderdaad jammer van de flat tyre maar ja dat hoort erbij
    We leven mee

    Hermi Johan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haai

    blij om te horen dat jullie de eerste kilometers erop hebben zitten.
    hebben jullie al vliegende sake gehad????

    liefs
    gerlinde en sebas

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hye mannen!!!
    Goed bezig. Ik wil ook een zand strantje!!! Wordt gek van dat weer hier. succes met de 110km. @ JS. Ik heb idd geen mailtje gehad, maar vraag mam hem wel door te sturen.
    genieten!!!
    dikke kus
    Rin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Bas,
    Goed man, ik ga je volgen. Zit helemaal te kicken in Den Haag. Geniet er van.
    Dick

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bas en Juan, ook wij volgen jullie belevenissen met aandacht!, Leuk dat jullie een terschellinger strandhuisje tegen komen zover van huis :P

    Onne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kreeg net een RSS feed werkt voortreffelijk. Trouwens ik heb zo de smaak van jullie verhaal te pakken dat ik de CV wat hoger heb gezet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. palmen,saaaaai.haat je ze al?
    alles beter dan lucifersbomen,ga je die missen met kerst.!
    liefs hermi

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Bas, dat lijkt me genieten zo'n dagje palmenstrand terwijl wij hier zitten te miezeren. Hebben jullie al fietsgenoten getroffen ? Geniet ervan! Henriet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. He Bas, wat ziet dat er mooi uit (behalve dan die kroko, gevaarlijk dichtbij!). Volgens mij genieten jullie behoorlijk, en terecht.
    Hier gaan we zaterdag schaatsen en ziet het er buiten ook prachtig uit, witte wereld.
    groetjes Henriet

    BeantwoordenVerwijderen